Accommodatie en route

Accomodatie

Het sportpark van NDZW is gelegen op Sportpark de Hoge Heide, ingang Bilderdijkstraat. Wij beschikken daar over 3 kleedkamers, 1 scheidsrechter kleedkamer en een kantine. In 2007, nadat NDZW definitief de Bilderdijkstraat als thuisbasis kreeg, heeft er een grote verbouwing plaatsgevonden. Een aantal vrijwilligers heeft hier toen veel werk in verricht. Op deze accommodatie wordt de buitencompetitie gespeeld.

Voor de binnencompetitie wordt gebruik gemaakt van diverse sporthallen in de omgeving. In deze sporthallen worden zowel de trainingen als wedstrijden gehouden. De voorlopige indeling per team voor de trainingen is verderop in deze informatiegids terug te vinden. De wedstrijdlocaties zullen voornamelijk in Die Heijgrave gespeeld worden. Indien dit afwijkend is, wordt dit tijdig door de coach naar het team toe gecommuniceerd.

 

Route buitenaccommodatie

Bezoekadres

Dameskorfbalvereniging NDZW
Sportpark De Hoge Heide
Bilderdijkstraat 2c, Vlijmen

Routeplanner

Vanuit ’s-Hertogenbosch
U neemt de A59 richting Waalwijk. Op de A59 neemt u afslag 43-Nieuwkuijk richting Nieuwkuijk/Haarsteeg. Sla aan het einde van de afrit af naar rechts naar de Wolput. Op het einde van de weg slaat u af naar rechts, naar de Tunnelweg. Sla na circa 200 meter, in de bocht, af naar rechts naar Nassaulaan. Neem vervolgens de eerste straat naar links, de Jan Steenstraat. Op het einde van de weg slaat u linksaf de Pieter Bruegelstraat in. Sla direct rechtsaf de Tollenstraat in. Na circa 150 meter loopt deze straat over in de Bilderdijkstraat. U ziet Sportpark ‘De Hoge Heide’ aan uw rechterzijde.

Vanuit Tilburg
Komend vanaf de Midden-Brabantweg slaat u, bij de MC Donalds in Waalwijk, rechtsaf de Taxandriaweg-West op. Neem de derde afslag op de rotonde en ga de oprit van de A59 op. Neem na circa 10 kilometer afrit 43-Nieuwkuijk richting Nieuwkuijk/Haarsteeg. Neem op de rotonde de tweede afslag naar Onsenoortsestraat. Ga rechtdoor op de Jonkheer de la Courtstraat. Sla na circa 250 meter rechtsaf naar Burgemeester van Houtplein/Deken. Neem de tweede afslag naar links naar Vliedbergweg. Volg deze weg circa 500 meter en sla linksaf naar Pieter Bruegelstraat. Na circa 500 meter slaat u rechtsaf naar Tollenstraat. Na circa 150 meter loopt deze straat over in de Bilderdijkstraat. U ziet Sportpark ‘De Hoge Heide’ aan uw rechterzijde.